Projectbureau

De regie over de ontwikkeling van de woningen en de voorzieningen is in handen van het projectbureau De Zuidlanden CV van de gemeente Leeuwarden. Naast grote ontwikkelaars krijgen ook regionale bouwers en particuliere opdrachtgevers de gelegenheid om in de Zuidlanden woningen te bouwen.

De regie over De Zuidlanden

Het projectbureau De Zuidlanden draagt zorg voor de ontwikkeling van het gebied. Daarbij gaat het niet alleen om het maken van de plannen en ontwerpen, maar ook om het voorbereiden van de juridische vraagstukken. Verder lopen de werkzaamheden uiteen van het verzorgen van de gebiedspromotie en het regelen van vergunningen tot en met het aanleggen van de wegen, voorzieningen, groen en water en de oplevering van de bouwkavels.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.
Wij zijn te bereiken via onderstaand adres en telefoonnummer

Projectbureau De Zuidlanden
Buorkerij 51
8941 AH  Leeuwarden
Telefoon: (058) 234 40 44
E-mail: info@dezuidlanden.nl

 

Bekijk onze websites

Er wordt op diverse plekken in De Zuidlanden gebouwd.

Techum                  Jabikswoude              It Grien 

 

Informatiecentrum It Hynder van Techum

Vanuit dit centraal gelegen Infocentrum in Techum kunnen we u optimaal informeren en adviseren. Wij staan u hier graag persoonlijk te woord.

Het infocentrum is iedere week geopend op zaterdag van 10.00 - 12.00 uur. Bezoekers kunnen hier terecht voor informatie over het gebied en natuurlijk informatie over de woningen die in de verkoop zijn of gaan. Medewerkers van de betrokken makelaardijen staan voor u klaar om u persoonlijk van deze informatie te voorzien.

Komt u gerust langs voor meer informatie. Ook kunt u op een fiets Techum en De Zuidlanden verkennen. Er staan gratis fietsen tot uw beschikking.

Het infocentrum bevindt zich aan It Bynt 2 in Techum (It Hynder fan Techum).