Gezocht bewoners die verhuisd zijn binnen De Zuidlanden

Lijkt het u leuk om meer te vertellen over verhuizen binnen de buurtschappen van De Zuidlanden?

Wij komen in oktober met een Woonmagazine over De Zuidlanden. In dit magazine besteden wij onder andere aandacht aan bewoners die verhuisd zijn binnen De Zuidlanden. Het magazine wordt verspreid binnen De Zuidlanden en komt onder andere bij het Gezondheidscentrum Techumerpleats en het Informatiecentrum Eco Iglo te liggen. Verder wordt het magazine verspreid onder makelaars binnen de gemeente Leeuwarden en ook het stadskantoor.

Voor dit magazine zijn wij nog op zoek naar bewoners die binnen De Zuidlanden zijn verhuisd. Bent u bijvoorbeeld misschien van Techum naar Jabikswoude verhuisd dan zouden wij u  graag willen interviewen. Naast het interview wordt ook een foto van u, uw gezin en uw woning gemaakt.

Enthousiast?
Mail dan voor 10 juli naar  info@dezuidlanden.nl de volgende gegevens:
Uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent. Informatie over uzelf, uw gezin.

Goed om te weten
Na ontvangst van bovenstaande gegevens ontvangt u van ons per e-mail een ontvangstbevestiging en het vervolgtraject. Wij zijn op dit moment op zoek naar nog 1 gezin, bij meerdere aanmeldingen maken wij een selectie. Gegevens en foto’s zullen op geen enkele manier aan derden beschikbaar worden gesteld. De professionele foto’s worden opgenomen in een algemene beeldbank. Deze foto’s worden voor onbepaalde tijd bewaard.