Winkels

Supermarkt

In De Zuidlanden vlakbij het kruispunt met de Overijsselselaan, tussen de buurtschappen Techum en Jabikswoude is sinds 2017 de Lidl gevestigd.

Na verloop van tijd zal deze locatie worden uitgebreid tot een volwaardig wijkwinkelcentrum met twee supermarkten en een aantal speciaalzaken met een totale oppervlakte van 3500 m2.

Cafetaria

In Techum vindt u cafetaria 'By it Alddjip' .

By it Alddjip staat eerlijk eten centraal. Snacks gemaakt uit de beste ingrediënten van de beste afkomst. De combinatie van leker en gezond maakt een regelmatig bezoek legitiem. Dagvers, biologisch en verantwoord eten voor het hele gezin.


By it Alddjip, Molkenkelder 8 (Techum, Leeuwarden)

In de Zuidlanden is sinds 2017 een supermarkt gevestigd. In Techum vindt u aan de Overijsselselaan de Lidl. Daarnaast bent u per fiets binnen enkele minuten bij de Hema en supermarkt de Jumbo in de nabijgelegen woonwijk Zuiderburen.

Shoppen

Shoppen

Leeuwarden heeft verder een ruim aanbod aan diverse winkels; van vele kleine, vaak bijzondere speciaalzaken tot de grote winkelketens. De meeste winkels zijn geconcentreerd in het karakteristieke centrum, op en om de Nieuwstad.

Maar ook in de stegen en straatjes rondom het centrum en in het nieuwe Zaailand valt er volop te shoppen! De Kleine Kerkstraat is twee keer binnen drie jaar verkozen tot ‘Leukste winkelstraat van Nederland’.

Klik hier voor meer informatie.