Film in het mais

Film in het mais

In de twee middelste weekenden van september wordt er weer een geweldige Drive-in bioscoop gebouwd in De Zuidlanden!

Lekker vanuit je eigen auto genieten van vier topfilms op een gigantisch doek. Perfect beeld en geluid op het Film in het Mais terrein en via je eigen autoradio (FM 106,8 MHz).

Voor de vierde keer organiseert projectbureau De Zuidlanden in samenwerking met Regelpunt en Buro Klei de Drive-in Bioscoop 'Film in het Mais'. Houd dus de middelste twee weekenden van september vrij! (12/13 en 19/20 september)

De Drive-in bioscoop geeft toegang aan auto's, fietsers en wandelaars. Ieder jaar komen er meer bezoekers, dus kom op tijd. De eerste auto's krijgen de mooiste plekjes. Voor de fietsers en wandelaars zijn zitplaatsen geregeld.                                          

Voor, tijdens en na de film kun je gewoon iets te drinken of te eten bestellen. Elke bezoeker krijgt een vlaggetje. Handig voor als je dorst of trek krijgt.  Zwaai met dit vlaggetje (of plak het met de zuignap op het dak van je auto) en de Drive-in bediening komt naar je toe.

Het geluid van de films kun je via luidsprekers op het Drive-in terrein beluisteren én natuurlijk via je autoradio (FM 106,8 MHz). 

Het Drive-in terrein is vanaf 19.00 uur open. De film start rond 21:00 uur. Kaartjes zijn bij de ingang van het Drive-in terrein te koop:

Auto € 10.- / Fiets € 2.

Houd deze website in de gaten of volg Film in het Mais op facebook: www.facebook.com/FilminhetMais of twitter @simmrzuidlanden voor het laatste nieuws!

 

 

Route

De drive-in vindt plaats op een nieuwe locatie.

Zodra je Techum binnen rijdt, zie je het drive-in bioscoop terrein direct al liggen. Maar voor de veiligheid volg je daarna de route-borden 'Film in het Maïs'. Via een korte lus door Techum kom je dan op het drive-in bioscoop terrein. 

Klik op het kaartje voor een vergroting.

Programma Film in het Mais

Vrijdag 12 september : Nighttrain to Lisbon 

Zaterdag 13 september : Django Unchained

Vrijdag 19 september : Rush

Zaterdag 20 september : The Help

Bekijk de trailer van de vier films:

Check bij slecht weer altijd facebook, twitter@simmrzuidlanden of deze website of de film doorgaat. Wanneer het hard waait kan het filmdoek namelijk niet geplaatst worden.