Contact

Informatiecentrum tijdelijk gesloten vanwege het corona virus.

Het informatiecentrum van De Zuidlanden vindt u vanaf 3 oktober aan de Redbadwei 14 in Middelsee. Vanuit dit centraal gelegen infocentrum kunnen we u optimaal informeren en adviseren. U kunt hier terecht voor informatie over het gebied en natuurlijk informatie over de woningen die in de verkoop zijn of gaan. Medewerkers van makelaardij Hoekstra en makelaardij Friesland staan voor u klaar op zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Naast het informatiecentrum hebben we nog meer punten waar u de actuele informatie over De Zuidlanden en de projecten vindt. Zo staat er een informatiebord bij De Klampen Wiarda.

Horecagelegenheid Docks
Naast dat er een nieuw informatiecentrum is, is het informatiecentrum ook een onderdeel van horecagelegenheid Docks. Hier kunt u van donderdag tot en met zaterdag terecht voor een heerlijk bakje koffie, een biertje of een frisje. Ook worden hier binnenkort diverse evenementen georganiseerd. 

Graag tot ziens!


Regie over De Zuidlanden
Het projectbureau De Zuidlanden draagt zorg voor de ontwikkeling van het gebied. Daarbij gaat het niet alleen om het maken van de plannen en ontwerpen, maar ook om het voorbereiden van de juridische vraagstukken. Verder lopen de werkzaamheden uiteen van het verzorgen van de gebiedspromotie en het regelen van vergunningen tot en met het aanleggen van de wegen, voorzieningen, groen en water en de oplevering van de bouwkavels.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. 
Wij zijn te bereiken via onderstaand adres en telefoonnummer:

Gemeente Leeuwarden
Projectbureau De Zuidlanden
Postbus 21000
8900 JA Leeuwarden

Bezoekadres:
Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden.

Telefoon: 058 233 40 44
E-mail: info@dezuidlanden.nl