Contact

Het informatiecentrum van De Zuidlanden en Middelsee vindt u aan de Redbadwei 14 in Middelsee. Vanaf begin oktober tot het voorjaar is het informatiecentrum alleen op zaterdag geopend van 10:00 tot 12:00 uur. Dan zijn de makelaars aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over de ontwikkeling in Middelsee en De Zuidlanden.

Naast het informatiecentrum hebben we nog meer punten waar u de actuele informatie over De Zuidlanden en de projecten vindt. Bekijk de websites van www.dezuidlanden.nl, www.de-klamp.nl en www.waterrijkwiarda.nl. 

Horecagelegenheid Docks
Naast een informatiecentrum voor beide gebieden is deze locatie ook een horecagelegenheid genaamd Docks. De openingstijden vind je hieronder. 

Openingstijden Docks
Zaterdag 10:00 tot 12:00 uur voor vragen aan de makelaars.
Regie over De Zuidlanden
Het projectbureau De Zuidlanden draagt zorg voor de ontwikkeling van het gebied. Daarbij gaat het niet alleen om het maken van de plannen en ontwerpen, maar ook om het voorbereiden van de juridische vraagstukken. Verder lopen de werkzaamheden uiteen van het verzorgen van de gebiedspromotie en het regelen van vergunningen tot en met het aanleggen van de wegen, voorzieningen, groen en water en de oplevering van de bouwkavels.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. 
Wij zijn te bereiken via onderstaand adres en telefoonnummer:

Gemeente Leeuwarden
Projectbureau De Zuidlanden
Postbus 21000
8900 JA Leeuwarden

Bezoekadres:
Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden.

Telefoon: 058 233 40 44
E-mail: info@dezuidlanden.nl