Contact

Het informatiecentrum van De Zuidlanden vindt u aan de Redbadwei 14 in Middelsee. 

Het informatiecentrum en horecagelegenheid Docks heropent op 10 juli. 

Heeft u vragen met over de ontwikkeling van Middelsee of De Zuidlanden of over een nieuwbouwproject? Neemt u dan gerust contact op met één van de makelaars. Makelaardij Hoekstra is bereikbaar via 058 2337333 of Makelaardij Friesland via 058 2449100.

Naast het informatiecentrum hebben we nog meer punten waar u de actuele informatie over De Zuidlanden en de projecten vindt. Zo staat er een informatiebord bij De Klamp en Wiarda.

Horecagelegenheid Docks
Naast een informatiecentrum voor beide gebieden is deze locatie ook een horecagelegenheid. Zij zijn ook gesloten op dit moment. Ze staan niet stil en zijn achter de schermen druk bezig om activiteiten op te zetten, zodat ze jullie weer met open armen kunnen ontvangen als de maatregelen weer worden versoepeld.

Reserveren voor een activiteit? Dat kan via docks@middelsee.nl.

Openingstijden Docks
Vrijdag: 12:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 12:00 - 20:00 uur
Zondag: 12:00 - 20:00 uur.
Regie over De Zuidlanden
Het projectbureau De Zuidlanden draagt zorg voor de ontwikkeling van het gebied. Daarbij gaat het niet alleen om het maken van de plannen en ontwerpen, maar ook om het voorbereiden van de juridische vraagstukken. Verder lopen de werkzaamheden uiteen van het verzorgen van de gebiedspromotie en het regelen van vergunningen tot en met het aanleggen van de wegen, voorzieningen, groen en water en de oplevering van de bouwkavels.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. 
Wij zijn te bereiken via onderstaand adres en telefoonnummer:

Gemeente Leeuwarden
Projectbureau De Zuidlanden
Postbus 21000
8900 JA Leeuwarden

Bezoekadres:
Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden.

Telefoon: 058 233 40 44
E-mail: info@dezuidlanden.nl