Contact

Tijdelijk gesloten door het coronavirus

Het informatiecentrum De Zuidlanden (Eco Iglo) vindt u aan de Molkenkelder 60 in Techum en is iedere zaterdag van 10.00 - 12.00 uur geopend.

Vanuit dit centraal gelegen infocentrum kunnen we u optimaal informeren en adviseren. U kunt hier terecht voor informatie over het gebied en natuurlijk informatie over de woningen die in de verkoop zijn of gaan. Medewerkers van makelaardij Hoekstra en makelaardij Friesland staan voor u klaar.

Naast de Eco Iglo hebben we nog meer punten waar u de actuele informatie over De Zuidlanden en de projecten vindt. Zo staat er een informatiebord bij De Klamp, de Eco Iglo en bij Wiarda.

Graag tot ziens!


Regie over De Zuidlanden

Het projectbureau De Zuidlanden draagt zorg voor de ontwikkeling van het gebied. Daarbij gaat het niet alleen om het maken van de plannen en ontwerpen, maar ook om het voorbereiden van de juridische vraagstukken. Verder lopen de werkzaamheden uiteen van het verzorgen van de gebiedspromotie en het regelen van vergunningen tot en met het aanleggen van de wegen, voorzieningen, groen en water en de oplevering van de bouwkavels.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. 
Wij zijn te bereiken via onderstaand adres en telefoonnummer:

Gemeente Leeuwarden
Projectbureau De Zuidlanden
Postbus 21000
8900 JA Leeuwarden

Bezoekadres:
Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden.

Telefoon: 14 058
E-mail: info@dezuidlanden.nl