In de directe omgeving van De Zuidlanden is van alles te beleven

In de directe omgeving is van alles te beleven

Wandelen, fietsen, kanoën en zwemmen kan dichtbij huis. Of trek er op uit met een picknickmand en geniet van het open polderlandschap met de koeien en de schapen.

Bezoek Aquazoo of doe mee aan de Leeuwarder marathon. Een sportief jaarlijks evenement met de start onveranderd in het centrum van Leeuwarden bij de Oldehove en via de binnenstad naar de groene zones van Leeuwarden en haar stadsgrenzen.

In Leeuwarden is het goed uitgaan. De Friese hoofdstad heeft een uitstekend theater, bioscopen, musea, een filmhuis, kroegen, restaurants en eethuisjes. Er is voor elk wat wils. Ook het Natuurmuseum is een bezoekje meer dan waard! Leeuwarden heeft heel veel te bieden. Lees alles over deze dynamische en bruisende stad op www.visitleeuwarden.nl.

Ook buiten Leeuwarden heeft u voldoende keus: uitwaaien op het strand, bij het meer van de Grote Wielen of in het bos bij Tytsjerk. Terrasje pakken of shoppen in de stad. Met de directe verbinding met de N31 zijn de mogelijkheden voor een leuk dagje uit onbegrensd.