In Leeuwarden kun je heerlijk aan het water wonen

Nieuwbouwprojecten Leeuwarden

Nieuwbouwprojecten in Leeuwarden
In de Leeuwarder wijk De Zuidlanden worden de komende tijd volop nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Naast de nieuwbouwprojecten in Leeuwarden in de buurtschappen Unia en Wiarda zijn er diverse woningen in de vrije verkoop. De nieuwbouwprojecten in de Zuidlanden in Leeuwarden bevinden op een prachtige locatie. De komende nieuwbouwprojecten bevinden zich op korte afstand van de binnenstad van Leeuwarden. Per fiets, boot of bus bent u vanuit dee nieuwbouwprojecten binnen een half uur in Leeuwarden. Abonneer u op onze nieuwsbrief en hoor uit de eerste hand wanneer er nieuwe nieuwprojecten in Leeuwarden worden gestart.

De voorbereidingen op het  nieuwbouwproject Unia is reeds gestart. De verwachting is dat de verkoop van de (vrije) kavels in Unia west in de loop van 2023 wordt opgestart. Kijk ook op onze speciale website voor dit nieuwbouwproject in Leeuwarden.

 

Nieuwbouwprojecten Leeuwarden

In de Zuidlanden vinden de komende jaren volop nieuwbouwprojecten plaats. In buurtschap Unia woon je in Leeuwarden tussen water en groen. Er zijn diverse nieuwbouwprojecten. Kijk voor alle actuele nieuwbouwprojecten en beschikbare woningen en kavels in Leeuwarden in het overzicht nieuwbouwprojecten ...

Kaart nieuwbouwprojecten Leeuwarden