In Friesland kun je heerlijk aan het water wonen. Komt u een huis kopen in Friesland?

Wonen in Friesland

Wilt u wonen in Friesland? Kom dan een huis kopen in Friesland.

In Friesland is het heerlijk wonen. In De Zuidlanden bij Leeuwarden woon je in Friesland vlakbij de stad, maar je beleeft het wonen in Friesland alsof je in een Fries dorp op het Friese platteland woont. De Zuidlanden bestaat uit diverse buurtschappen met ieder een eigen karakter. De wijk is is nog niet klaar, er is nog volop nieuwbouw. Wilt u een huis kopen in Friesland? In de loop van 2023 wordt meer bekend over de verkoop van vrije kavels aan het water in buurtschap Unia, waardoor wonen aan het water in Friesland heel bereikbaar wordt. De nieuwbouw vindt plaats in het nieuwe buurtschap Unia. Naast nieuwbouw en vrije kavels aan het water, staan er in de Zuidlanden in Friesland regelmatig woningen te koop. Wil jij wonen in Friesland in de stad Leeuwarden op een kavel aan open vaarwater? Wilt u een huis kopen in Friesland en wonen aan het water in Friesland? Dan ben je in de Zuidlanden aan het goede adres. 

Strand en bos zijn in Friesland nooit ver weg. De Friese Waddeneilanden zijn makkelijk bereikbaar per boot en de Friese bossen en Friese meren zijn ieder seizoen een belevenis en vlakbij. Dat maakt wonen in Friesland zo uniek. Wonen in Friesland is wonen bij water, bos en midden in de Friese natuur.

Wonen in Friesland is wonen aan het water

In Friesland kun je heerlijk vrij wonen. Friesland is een bruisende provincie om te wonen. In de stad Leeuwarden zijn veel voorzieningen en activiteiten. In de Zuidlanden woon je heel duurzaam aan het Friese water. Wonen in Friesland betekent wonen in vrijheid en veiligheid. Met Friese tradities als ...

Wonen in Friesland. Bekijk ons actuele aanbod hier.