Het woont hier boven verwachting

Wonen in de Zuidlanden

Op deze pagina leest u korte stukjes over de bewoners van De Zuidlanden. Mensen die al geruime tijd in De Zuidlanden wonen of juist mensen die er gaan wonen. Lees hoe zij De Zuidlanden ervaren.

Bijvoorbeeld Siemon, die samen met zijn vrouw, is verhuisd vanuit het midden van het land naar Waterrijk Wiarda. Of Joost die al een lange tijd samen met zijn vrouw en kinderen in De Zuidlanden woont. Arjen en Laura hebben vorig jaar een huis gekocht welke nu wordt gebouwd. Zij kijken erg uit naar het moment wanneer zij eindelijk in hun huis kunnen gaan wonen.

Bewoners van De Zuidlanden - Siemon

Wat ik zo mooi vind aan Wiarda is dat het kinderrijk is, de sportvereniging om de hoek is en dat in zowel Wiarda als in De Zuidlanden duurzaamheid een belangrijk thema is. Hier hechten wij zelf veel waarde aan. 

Lees meer

Bewoners van De Zuidlanden - Joost

Wat ons erg aanspreekt is dat we op fietsafstand van het bruisende centrum van Leeuwarden zitten en tegelijkertijd fietsen of lopen we zo ons mooie platteland in met de prachtige dorpen om ons heen. Ook vinden wij de opzet en de stijl van de woningen erg mooi. Onze kinderen vermaken hier!  

lees meer

Bewoners van De Zuidlanden - Arjen en Laura

We hebben voor De Zuidlanden gekozen omdat de wijk een hele fijne, rustige uitstraling heeft. Je hebt een dorps gevoel, maar het is toch vlakbij de stad. De manier waarop de buurtschappen zijn opgezet voelt gemoedelijk aan.

lees meer