Wonen aan het water in Leeuwarden in Friesland

Nieuwbouw aan het water in Leeuwarden

De Zuidlanden in Leeuwarden is een wijk waar nieuwbouw plaatsvindt aan het water. Hier kun je wonen in nieuwbouw aan het water en varen in Friesland. Leeuwarden is over het water per boot bereikbaar. Wonen doe je vlakbij de stad Leeuwarden midden in Friesland in een nieuwbouw woning. Er is nieuwbouw, er zijn kavels aan het water, projectbouw aan het water en er zijn bestaande woningen aan het water te koop.

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland waar je heerlijk aan het water kunt wonen. Zoek je een nieuwbouw woning aan het Friese water in Leeuwarden, dan zit je in de Zuidlanden goed. Het volgende nieuwbouwproject in Leeuwarden is buurtschap Unia. Met duurzaam wonen aan het water in Leeuwarden. In Unia komt nieuwbouw, vrije kavels aan het water en projectbouw. Wonen in een nieuwbouw woning in Leeuwarden begint in de Zuidlanden.

Wonen aan het water in Leeuwarden

Simon van Dam: ‘Wij woonden in Almere en wilden weer terug naar het noorden. Lekker wonen aan het water in Friesland. Varen met de boot vanaf je eigen kavel aan het water en duurzaam wonen in Leeuwarden. Zo vonden wij onze nieuwbouw woning aan het water in Leeuwarden in Wiarda.

Lees meer over wonen aan het water in Leeuwarden

Ontwikkeling nieuwbouw Unia Leeuwarden van start

Duurzame nieuwbouw en wonen in het hart van Friesland in Leeuwarden. Dat is het uitgangspunt van Unia. Wonen aan of nabij het water. Met je eigen bootje varen naar de binnenstad van Leeuwarden. De verwachting is dat de verkoop van de (vrije) kavels in Unia west in de loop van 2023 wordt gestart ...

Lees meer over de nieuwbouw in Unia in Leeuwarden