PROJECTBUREAU DE ZUIDLANDEN TIJDENS CORONA, WIJ BLIJVEN BEREIKBAAR

30 maart 2020

De afgelopen weken zijn erg onzeker geweest en ook de komende tijd zal dat helaas ook nog wel zo blijven. Dat vraagt voor iedereen om aanpassingen. Ook voor de medewerkers die bezig zijn met de ontwikkeling van De Zuidlanden. In dit bericht vertellen we je hier graag meer over.

Medewerkers
Alle medewerkers werken, voor zover dat voor het uitvoeren van de functie mogelijk is, thuis. We blijven bereikbaar. Neem voor vragen over planningen, toekomstige projecten of andere vragen contact met ons op; telefonisch via 14 058 en e-mail info@dezuidlanden.nl of via social media. Wij proberen hier zoals gebruikelijk snel op te reageren.

Onze toezichthouders in De Zuidlanden zijn nog regelmatig aanwezig in De Zuidlanden. Voor vragen over werkzaamheden zijn ze bereikbaar via 14 058 of info@dezuidlanden.nl.

Informatiecentrum
Ons informatiecentrum de Eco Iglo, is gesloten. De woningverkoop via de makelaars gaat ‘gewoon’ door. Voor vragen over de projecten in De Zuidlanden kun je nog steeds bij de makelaars terecht.

Makelaardij Hoekstra

Makelaardij Friesland

Daarnaast staat altijd het actuele overzicht van alle projecten op onze website. https://www.dezuidlanden.nl/nl/woning-en-kavelaanbod/interactieve-kaart.

WERKZAAMHEDEN
De grond- en bouwwerkzaamheden gaan door. Denk hierbij aan de werkzaamheden voor De Klamp fase 2 en het woonrijp inrichten van Techum en Goutum Sud. Aannemers en bouwvakkers hebben afspraken gemaakt over een veilige werkomgeving. Voor nu loopt alles nog volgens planning. Als er iets wijzigt laten we dat zo snel mogelijk weten.

Bijeenkomsten
De bijeenkomsten van 17 maart (inloopbijeenkomst Unia) en 23 maart (bijeenkomst De Hem) hebben we helaas moeten afzeggen. Ook waren we een algemene bewonersbijeenkomst aan het plannen in april. Ook die laten we niet doorgaan. We vinden het belangrijk om contact te houden met de bewoners en andere belanghebbenden in De Zuidlanden over de ontwikkelingen. Dat willen we de komende tijd ook zo houden. We zijn daarom druk bezig om alternatieven op te zetten om het gesprek met de omgeving door te laten gaan. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie hierover.

Groet,

Projectbureau De Zuidlanden