Wegwerkzaamheden rondom De Zuidlanden

In opdracht van Leeuwarden Vrij Baan wordt de komende tijd hard gewerkt aan de projecten Drachtsterweg en Overijsselselaan-Noord. Deze werkzaamheden kunnen voor enige hinder zorgen op de vertrouwde routes. Hieronder een overzicht van de werkzaamheden de komende periode.

11-14 september 2015 Drachtsterweg afgesloten

In het weekend van vrijdagavond 11 september 19:00 tot maandagochtend 14 september 6:00 uur is de Drachtsterweg afgesloten voor verkeer tussen de afrit Hemriksein en het Drachtsterplein. De weg wordt het komend weekend afgesloten om daarna de verdiepte ligging bij Zuiderburen in gebruik te kunnen nemen. De kruising bij Zuiderburen is alleen open voor verkeer tussen Goutum en Zuiderburen.

Meer informatie over deze afsluiting

Omleidingen Drachtsterweg tot 30 oktober 2015

Na deze afsluiting dient u vanaf 14 september tot 30 oktober 2015 nog rekening te houden oponthoud en een aantal omleidingen. Tot die tijd wordt er namelijk gewerkt aan de westelijke rotonde aan de Goutum-zijde. Alle omleidingen zijn weergegeven op de desbetreffende projectpagina van Vrij Baan. 

Meer informatie over deze omleidingen

Werkzaamheden Overijsselaan-Noord

Van maandag 14 september 2015 tot vrijdag 6 november 2015 wordt er volop gewerkt aan het noordelijk deel van de Overijsselselaan en gaat er één rijbaan minder de stad in. De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels gestart. 

Meer informatie over de werkzaamheden